top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThe Maestro Team

MAX Kerstconcert

Een warme, muzikale kerst met het ‘MAX Kerstconcert’ op NPO1 The Maestro & The European Pop Orchestra, op 1ste en 2de kerstdag op TV!

Op 14 december vonden de opnames van het jaarlijkse ‘MAX kerstconcert’ plaats. Deze zal worden uitgezonden op 1ste kerstdag, NPO1 om 13u20, onmiddellijk na de toespraak van Koning Willem Alexander. De herhaling is op 26 december, NPO1 om 22u15. Het thema van het concert is hoop, voor een hoopvol en positief muzikaal geluid in deze bijzondere tijd Tijdens het 'MAX Kerstconcert' zingt Ruth Jacott het bekende Leun op mij. Artiest Leona Philippo is ook aanwezig en brengt het nummer Think, van Aretha Franklin, ten gehore. Frank Boeijen zingt Zwart Wit, Willeke Alberti & Mart Hoogkamer treden op met Samen Zijn, het ZO! Gospel Choir presenteert een nieuw eigen lied en de cast van TINA zingt het fantastische nummer River Deep Mountain High. Natuurlijk mogen ook kerstnummers niet ontbreken. Romy Monteiro komt langs en zingt All I Want For Christmas Is You, van Mariah Carey. En ook de 3JS treden op.

Er is ook plaats voor klassieke klanken. Marco Bakker laat de kijkers thuis genieten van het prachtige “You Raise Me Up” en Wendy zal samen met The Maestro & The European Pop Orchestra het prachtige “Once Upon A Time In The West” van Morricone ten gehore brengen.


Het hele concert staat onder muzikale leiding van Maestro Guido. Een heerlijke avond om naar uit te kijken dus!



19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page