top of page
Zoeken
  • kerstin222

GEZEGENDE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND NIEUW JAAR!

Ik ben heel dankbaar voor de vele mooie dingen die ik dit jaar heb mogen realiseren. Het was weer een "bijzonder jaar". Natuurlijk heb ik het directe contact met mijn publiek het meeste gemist maar ik hoop dat de release van onze 2 prachtige nieuwe CD's, jullie veel plezier maar soms ook een beetje troost kunnen geven.


Ook ben ik heel erg trots op de groei van het The Maestro & The European Pop Orchestra YouTube muziekkanaal, we hebben dit jaar vele miljoenen views gerealiseerd.


Het allermeeste kijk ik ernaar uit om vol goede moed en positieve energie in 2022 weer op de bühne te mogen staan, zodat ik samen met jullie kan genieten van de hartverwarmende verbinding die live muziek kan maken!


Ik wens jullie hele fijne, gezegende kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuw jaar!

Liefs,

Wendy

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page